2103314536 Δημητσάνας 42, Αμπελόκηποι aplaw.mediator@gmail.com
hero image

 

Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου & Συνεργάτες
Δικηγορικό γραφείο Αμπελόκηποι

______

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 

Από  το έτος 1995, το Δικηγορικό Γραφείο που ίδρυσε η  Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Νικίου αρ. 15, διακρίνεται για το ήθος, τη συνέπεια και την ταχύτητα παροχής νομικών υπηρεσιών προς τους εντολείς του. Η κα. Παπαγεωργίου είναι δε μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων από το έτος 2000 μέχρι και σήμερα. Από το έτος 2008 στεγάζεται σε ιδιόκτητους υπερσύγχρονους χώρους στον 3ο και 4ο όροφο στην οδό Δημητσάνας αρ. 42 στους Αμπελοκήπους Αθηνών.

Οι πολυάριθμοι εντολείς μας, μάς τιμούν σταθερά επί σειρά ετών με την εμπιστοσύνη τους, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό, τη διορατικότητα και την αποτελεσματικότητα κατά το χειρισμό των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε. Στα είκοσι επτά έτη ζωής του Γραφείου μας έχουμε χειριστεί πλέον των 20.000 υποθέσεων, εκ των οποίων το 87% απολύτως επιτυχημένα.
 

Το δικηγορικό γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους και δυναμικούς δικηγόρους. Παρέχει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα και σε εταιρείες, που αναζητούν ταχεία και αποτελεσματική επίλυση των νομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν.

H 28ετης εμπειρία μας εγγυάται την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση ευρέως φάσματος νομικών υποθέσεων.

Εγγυώμεθα τη δυναμική εκπροσώπηση του εντολέα μας τόσο Δικαστικά, όσο και εξωδικαστικά, και είμαστε δίπλα του από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εντολής που σας έχει αναθέσει.

Ο στόχος μας υλοποιείται χάρη στην άριστη νομική κατάρτισή μας, την όρεξή μας για δουλειά και την ρεαλιστική αντιμετώπιση της σύγχρονης δικηγορίας και των απαιτήσεων της κοινωνίας.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης νομικής υποστήριξης των εντολέων μας συνεργαζόμαστε μόνιμα με έγκριτα Δικηγορικά Γραφεία σε όλη την ελληνική επικράτεια (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Σύρος κλπ) αλλά και με έμπειρα Δικηγορικά Γραφεία σε Γαλλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία και Ιταλία. Διατηρούμε επίσης σταθερή συνεργασία με λογιστικά γραφεία, συμβούλους επενδυτικών προγραμμάτων και μεγάλα συμβολαιογραφικά γραφεία των Αθηνών.

Στα ίδια πλαίσια παρέχουμε άρτια, σύγχρονη και οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη στους εντολείς μας με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις τηλεφωνικές κλήσεις τους εντός 2ωρου από την λήψη τους, αλλά και την διεξοδική (step by step) και αναλυτική έγγραφη ενημέρωση τους για την πορεία των υποθέσεων τους ανά 3μηνο.

 

Η εμπειρία μας εκτείνεται πέραν των Εθνικών Δικαστηρίων και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, με επιτυχημένες παραστάσεις στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) που εδρεύει στην πόλη του Στρασβούργου της Γαλλίας.

Πέραν της ελληνικής γλώσσας παρέχουμε τις υπηρεσίας μας στην Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα.