2103314536 Δημητσάνας 42, Αμπελόκηποι aplaw.mediator@gmail.comΚαλώς ήρθατε στη σελίδα του δικηγορικού γραφείου
"Αλεξανδρα Παπαγεωργιου & Συνεργατες"

 

Το δικηγορικό γραφείο μας ιδρύθηκε το έτος 1995 και έκτοτε στελεχώνεται από έμπειρους και δυναμικούς δικηγόρους.

Παρέχει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα και σε εταιρείες, που αναζητούν ταχεία και αποτελεσματική επίλυση των νομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν.

H 28ετης εμπειρία μας εγγυάται την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση ευρέως φάσματος νομικών υποθέσεων.


Εγγυώμεθα τη δυναμική εκπροσώπηση του εντολέα μας τόσο Δικαστικά, όσο και εξωδικαστικά, και είμαστε δίπλα του από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εντολής που σας έχει αναθέσει.
 

Επικοινωνήστε μαζί σας για να μάθετε πώς μπορείτε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις σας εντος λιγων ημερων ή εβδομάδων αποτελεσματικότερα και οικονομικά.

 

 

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Διαμεσολάβηση

Διαμεσολάβηση

Η διαμεσολάβηση ειναι μια διαρθρωμένη διαδικασία, εμπιστευτική, απόρρητη, την οποια κατευθύνει και εγγυάται την αμεροληψία της ο διαμεσολαβητής, ο οποιος ειναι ουδετερο τριτο προσωπο ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
REAL ESTATE
ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Το δικηγορικό γραφείο

Το δικηγορικό γραφείο

H 28ετης εμπειρία μας και  οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας εγγυώνται την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση των νομικών σας ζητημάτων , παρέχοντας εξατομικευμένες νομικές συμβουλές με σεβασμό σε εσας και τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυνατότητα ραντεβού μέσω zoom & viber

Δυνατότητα ραντεβού μέσω zoom & viber

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας είτε online στις πλατφόρμες των Zoom & viber, είτε ένα διά ζώσης ραντεβού στο γραφείο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ